+420 608 601 620
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Jsme největší český výrobce hliníkových vitrín

obr2

Čeština Slovenština

x

Získejte slevu další 2 %

Chcete dodatečnou slevu 2 % z aktuálních cen včetně akčních? Získejte slevový kód!

Pro získání tohoto kódu zadejte níže svůj e-mail. Kód obdržíte do e-mailu. Je přenosný a neomezený počtem nákupů. Můžete jej sdělit všem svým přátelům a známým, nebo například na Facebook.

Sleva neplatí při platbě kartou.

  • +420 608 601 620
  • Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
  • Prosklené vitríny a úřední desky

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Ochrana osobních dat

Společnost FORPLAST SYSTEMS s.r.o., Zlín IČO 29268915 jako provozovatel serveru www.forplast.cz garantuje bezpečnost Vámi poskytnutých dat.

Současně se zavazuje k dodržování zákona číslo 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů a informací. Námi zpravované osobní údaje jsou zabezpečeny proti zneužití.

Pokud nakupujete jako fyzická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

  • Jméno a příjmení
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)

Pokud nakupujete jako právnická osoba, požadujeme při registraci uvést následující údaje:

  • Název společnosti (obchodní firma)
  • Adresu pro fakturaci a dodání zboží
  • IČ, DIČ
  • Telefonické spojení
  • Elektronickou adresu (e-mail)

Ve výše uvedeném rozsahu budou zpracovány Vaše osobní údaje.

Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem Vaší identifikace jako kupujícího, k realizaci a provedení nezbytných účetních operací a zaúčtování vaší platby za nakoupené zboží, za účelem správné dodávky zboží a ke komunikaci s Vámi.

Informační vitríny s velkou podzimní slevou a hodnotným dárkem

Celý sortiment venkovních vitrín a plakátovacích tabulí nyní finální letní slevou:

Vitríny hloubky 60mm sleva 20 %
Vitríny hloubky 40mm a oboustranné vitríny 15 %
Plakátovací plochy sleva 10 %

Zdarma korková tabule v hliníkovém rámu 120x90cm k nákupu nad 8000,- bez DPH nebo stojan na kola k nákupu nad 12000,- bez DPH. K objednávce nad 25.000,- bez DPH lavička zdarma.
Všechno zboží k Vám dopravíme ZDARMA!!

Poskytneme poradenství a individuální kalkulace, vč. atypových rozměrů a provedení. Kontaktujte nás a přesvědčete se o velké výhodnosti.

KONTAKTUJTE NÁS! Váš obchodník Roman Krupil.
  • Investor: Město Kopřivnice
    SPORT CLUB s. r. o.
    • Odběratel: SPORT CLUB s. r. o.
    • Realizace: 10/2012
    • Předmět: Dodávka sestavy 24ks vitrín L60-15 B se zasklením kaleným sklem
    • Cena s DPH: 229.416,- Kč
  • Investor: Statutární město Plzeň
    MO Plzeň 4
    • Realizace: 11/2012
    • Předmět: Dodávka 13ks vitrín L60-21 B se sloupky
    • Cena s DPH: 141.065,- Kč
  • Odběratel: Technické služby města Dačice s. r. o.
    Město Dačice
    • Realizace: 10/2014
    • Předmět: Dodávka sestav 15ks vitrín XXL60-18 a L60-21 B se sloupky, barevné provedení RAL7016 - antracitová
    • Cena s DPH: 206.069,- Kč
  • Investor: Město Hulín
    Město Hulín
    • Realizace: 3/2016
    • Předmět: Dodávka 12ks plakátovacích tabulí PPD10 o rozměru 2x1,5 m se sloupky
    • Cena s DPH: 112.571,- Kč
  • Investor: Statutární město Pardubice – MO Pardubice VII
    Statutární město Pardubice
    • Realizace: 10/2016
    • Předmět: Dodávka 20ks vitrín typu M40 a XML40 se sloupky
    • Cena s DPH: 129.168,- Kč
  • Investor: Česká republika
    Česká republika
    • Odběratel: Správa uprchlických zařízení Ministerstva vnitra
    • Realizace: 1/2016
    • Předmět: Dodávka 20ks informačních vitrín řady M40
    • Cena s DPH: 110.352,- Kč
  • Investor: Česká republika
    Česká republika
    • Odběratel: Ministerstvo životního prostředí
    • Realizace: 7/2016
    • Předmět: Dodávka 40ks informačních vitrín typu M40
    • Cena s DPH: 265.716,- Kč
    Gopay Bannery Barevne
    Img 2
    Img
    Mc Securecode 156px Width
    Mc Vrt Opt Pos 73 2x
    Ms Vrt Opt Pos 73 2x

    FORPLAST SYSTEMS s.r.o.

    Provozovna: Říčanská 1178/3d, 763 12 Vizovice

    Objednávky

    user22

    VÁŠ PRODEJCE:

    Roman Krupil

    TEL: +420 608 601 620

    EMAIL: obchod@forplast.cz